Ajándék ötletek esküvőre

Jó tanácsok esküvőre menyasszonyoknak

eskuvoiotletek-poen

Az esküvőt és a lakodalmat különböző stílusokra nagyon jól el lehet különíteni, ami általában a dekoráció színeiben mintájában nyilvánul meg.

Azt tartsd szem előtt, hogy olyan stílust válassz, ami hozzád és a befűzött párodhoz is illik és kifejezi a stílusotokat és persze eltakarja a terhességet is. Ez egy különleges nap,  ilyen csak egyszer van egy pár életében, nem sok esély van arra, hogy a jelenlegi párod még egyszer megkér, ezért nagyon fontos a jó szervezés. Vigyázz arra is, hogy nehogy megtudja hol lesz az esküvőd az előző élettársad, aki tudtán kívül fizeti ezt is.

Ha esküvőről van szó a különböző színsémák választása a legnépszerűbb, ha nincs ötleted szerezz pár 10 és 20 ezrest és vedd le róla a sémát. Szép hatásokat lehet elérni ezekkel főleg, ha sok van belőle! Könnyű a dekorálás is és viszonylag egyszerű megoldás, még aznap fizetheted vele a taxit is, ami a férjed szüleit minél előbb hazaviszi. Ha sok tetkód van, akkor célszerű egy henna festőt is megfizetni, aki a násznépet kidekorálja az előre megbeszélt témákban, színekben, ami megy a rajtad lévő sárkányhoz. Népszerű szín-kombinációk például: ötszázas-ezres, ezres-kétezres, tízezres-ezres, tiszta görög Euró, vagy egyszerűen csak a húszezres színei, de a lehetőségek száma korlátlan és a variációkat csak a letagadhatatlan tetkód szín-világához és a pénztárcád vágyaihoz elég igazítani.

Ezek a variációk a Te és vőlegényed hennáján is tükröződjenek, valamint érdemes úgy megválasztani a koszorús-lányokat is lehetőleg a tetkós szalonból, hogy azok is menjenek hozzád.

Amit mindenképpen szeretnél, hogy mi legyen az elsődleges szín és szeretnéd, ha visszaköszönne az esküvői menyasszony táncon, ehhez másodlagos színt válassz olyat, ami ezt még jobban kihangsúlyozza.

Az így meghatározott színvilág aztán szinte bárhol használható, akár a tortánál, fotósnál, zenészeknél, vagy az asztalok körüli díszektől a gyertyákon át a nászéjszakai ezresekkel kitömött matracig.

További lehetőség egy szabadtéri esküvő. Gyönyörű tájakon, kertekben rendezhető meg és ha tavaszra, vagy nyárra teszed a természetes dekoráció egyszerűen lenyűgöző tud lenni, főleg a kerek nullák mennek a virágok szirmaihoz, a lényeg, hogy minél több legyen.

Olyan hely ideális, ahol sok a növény és virágzik minden, amikor az esküvőd helyszíne a szebbnél szebb virágok a maguk természetességével van jelen úgy, amit egy mesterséges dekorációval nem lehet elérni.

Mit csinálsz, ha nagyon rossz idő lesz? Erre is kell gondolni. Ha májusban elver mindent a jég attól még lehet jeges lagzit tartani, kis átalakítással. Az időjárás olyan mint a házasság, így mindkettőre jól fel kell készülnöd. Ha nem akarsz az ilyen tervekkel foglalkozni, ne is akarj ilyen esküvőt, vagy esküvőt se.

Semmiképp se vágj bele vészterv nélkül, a tervben pedig gondolj olyan dolgokra, mint például: mit csinálsz:

  • – talán őrült vagy,
  • – vagy őrülten szerelmes,
  • – terhes vagy

A megszokásoktól eltér, de jó ötlet egy desszertes lagzit tartani. Ebben az esetben az ajándékok többet hoznak, mint amennyit kiadsz. Képzelj el egy hűvös termet, – ami lehetőleg ne a mélyhűtő kamra legyen-  fotelekkel, kis asztalokkal, ahol különböző cukiságokat, desszerteket, fagylaltokat, koktélokat szolgálnak fel ez jól mehet a z após hűvös pillantásához, aki kollégája a barátodnak, akivel kavartál a múlt héten. Azonban ezt semmiképpen se ebéd vagy vacsoraidőre szervezd, mert akkor mindenki éhes, meg egy éhes após sem hiányzik neked ebben a helyzetben.

A hangulat szinte garantált, az após miatt is, de figyelned kell arra is, hogy a vőlegény semmit se tudjon meg, ez nagyon eltér a megszokottól, de próbáld meg az apóst levenni a lábáról magyarázkodás helyett, azért mindenképpen tájékoztasd a vendégeidet, de ne a helyzetről csak a helyről. A meghívóra írd rá, hogy desszertes fogadás lesz, de a félrevezető nevű ételeket kíméld, mint após szelet, vagy kancsal anyós torta, nehogy kiboruljon a bili.

Az esküvői szín kiválasztása az egyik legizgalmasabb része az esküvődnek. Ha jól sikerül, akár a meglévő és eltitkolt gyerekeidet is hamarabb elfogadják. Valósítsd meg régi álmaidat, vágyaidat és válassz olyan stílust, ami kifejezi azt az örömet, hogy végre valaki mindig lesz, aki a gyerekért elmegy az oviba, amíg te a fontos dolgodat intézed a fodrásznál.

Vendégként igazán szórakoztató egy ilyen esküvő és mindenre felkészülve lehetőleg olyan esküvői ajándékot kell választani, ami belefér ebbe a miliőbe is. Ehhez ad segítséget az esküvői ötletek oldala.

 

Sz: Radnó György

Ha sikerült elolvasnod, akkor látod, hogy ez egy vicc, oszd meg, ha kíváncsi vagy még ki olvassa el!